gavle.bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Gävle Centrum

Bostadsrätt i Gävle Centrum

Om området
Centrala Gävle är beläget knappt två timmar från Stockholm med bil. Tillsammans med Stockholm, Västerås och Eskilstuna, utgör Gävle en viktig roll för ett starkare svenskt näringsliv. Tillsammans bildar städerna Stockholm business alliance. Ett sammarbetsorgan som ska ge både nationella och internationella investerare möjligheter att kunna starta och expandera sin verksamhet, samt etablera ett nätverk. Det finns ca 150 olika butiker i innerstaden och 60 caféer och restuarnger. Gävle Centrum har trots sitt centrala läge en närhet till både natur- och friluftsområden som ger goda möjligheter till motion och friluftsaktiviteter. Gävles centrala delar erbjuder även många resturanger, barer och nattklubbar samt caféer. Gävle centrum växte fram som en industristad under 1800-talet med en rad olika industrier. Idag domineras området främst av tillväxtbranscher. En av de starkare brancherna är logistik. Med det geografiska läget kan Gävle stad erbjuda smarta logistiklösningar.


Värt att se
- Gävlebocken
- Sveriges Järnvägsmuseum


Geografi
Gävle centrum ligger mitt i Gävle mellan Västa och Östra stadsdelarna. Området är beläget strax intill handelsporten. Mitt i centrum ligger centralstationen. Avståndet till Stockholm är ca 175 km. Staden är belägen mitt emellan motorvägarna E16 och E4, den har en egen hamnplats samt närhet till flygplasts och järnväg med bra tågförbindelser. Centralstation mitt i centrum har regelbundna avgågnar till bland annat Stockholm.


Länkar
Visit Gävle
Om Gävle på Wikipedia
Gävle centrum på Google Maps
Gävle kommun
Gävle city

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Torshälla Alderholmen »

Icon CO2 neutral website English transparent.png